Golvslipning – processen bakom ett lyckat arbete

Golvslipningsprocessen är en viktig del av underhållsarbetet av din bostad och ger många fördelar. Som medlem i ett golvrengöringsteam kommer du att vara involverad i alla aspekter av golvets efterbehandling och skötsel. Du är ansvarig för att samla golvskräp, slipa och applicera tätningsmedel vid behov. Du kan också vara ansvarig för att flytta möbler från ett rum till ett annat när du gör ett hus-till-hus-jobb.

Slipmaskiner för vakuumgolv gör jobbet mycket enklare och mer konsekvent. Med hjälp av en trumslipare kan du flytta en större mängd sandpapper på kortare tid. Du kan få cirkulära rörelser med dessa slipmaskiner istället för att behöva resa långa korridorer bara för att slipa små ytor på dina golv. En dammuppsamlingspåse levereras med de flesta orbitalslipmaskiner.

En roterande slipmaskin är den sista typen av slipmaskiner som jag kommer att diskutera. Dessa maskiner har en trumma som snurrar i höga hastigheter. Som trumslipning kan den bokstavligen ta ditt golv genom att slipa och lämna en nästan felfri finish. Dessa maskiner kan användas för både våt och torrslipning. Det här är min rekommendationsmaskin eftersom den lämnar den mest perfekta ytan på de andra två typerna.

Nästa maskin är en trumslipare. Detta är det enklaste att arbeta med och ger också de bästa resultaten. Det är i grunden en fristående maskin som klarar både våt och torrslipning och polering. Detta är ett populärt val bland husägare, men det har inte den kraft som andra maskiner har. Den här är ett bra val för dem som inte har något emot lite arbete.

Du kan också köpa en dammpåse tillsammans med din maskin. En dammpåse hjälper till att förhindra att maskinen slits ut medan du arbetar på golvet. Många professionella företag kommer att leverera dammpåsar till sina kunder. En dammpåse bör användas när du använder din maskin på en hård golvyta och användningsfrekvensen bör noggrant övervakas. Om du följer dessa enkla rekommendationer kommer din luftkonditioneringsenhet att hålla längre.